Анонс
Акредитаційна експертиза освітньої програми «Харчові технології»
У період з 19 жовтня по 21 жовтня 2021 року на кафедрі технології та організації готельно-ресторанного бізнесу буде проводитися акредитаційна експертиза (дистанційно) за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології» за початковим рівнем вищої освіти (молодший бакалавр).
Всі бажаючі можуть приєднатися до обговорення освітньої програми на відкритій зустрічі дистанційно 20 жовтня 2021 року об 16:10 за посиланням ZOOM.
Відкрита зустріч з експертною групою:
Підключитися до конференції Zoom:
https://us05web.zoom.us/j/86079637006?pwd=ekQwK243R1pNOTdpbDVsTnFMRWNWQT09
Ідентифікатор конференції: 860 7963 7006
Код доступу: 2021