Наукові гуртки, школи
Кафедра технології та організації готельно-ресторанного бізнесу
|
Наукові гуртки, школи
Календар подій
Останні новини
- 19 травня 2022 року Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ вітає всіх українців з Днем вишиванки!
- 17-19 травня 2022 року у Чернівецькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ було проведено День гостинності у змішаному форматі. Під час заходу майбутні абітурієнти мали можливість ознайомитись з умовами вступу на навчання у 2022 році на ОПС «молодший бакалавр», ОС «бакалавр» та СВО «магістр».
- 18 травня 2022 року у режимі on-line на базі ЧТЕІ ДТЕУ кафедрою фінансів та банківської справи було проведено математичні читання на тему: «Математика в сузір’ї великих українських вчених» за участю викладачів кафедри, інституту та студентів Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ.
- 18 травня 2022 року у рамках вивчення дисципліни «Етнічна кулінарія» для студентів спеціальності «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» проведено майстер-клас «Страви азіатської кухні» випускником Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ, кухарем-сушистом ресторану «Венеція», food-блогером Іваном Булезюком.
- 16 травня 2022 року заступником директора з навчально-педагогічної роботи, організації та забезпечення освітньо-виховного процесу, к.т.н., доц. Лошенюк Іриною Романівною, доцентом кафедри маркетингу, цифрової економіки та підприємництва Чаплінським Юрієм Богдановичем, а також Головою приймальної комісії ЧТЕІ ДТЕУ Урсакій Юлією Анатоліївною проведено профорієнтаційну роботу для студентів спеціальності 075 «Маркетинг» в Чернівецькому індустріальному фаховому коледжі.
- Більше новин...






Вгору