Перейти до головного вмісту
СДН ЧТЕІ ДТЕУ
Ви не пройшли ідентифікацію (
Вхід
)
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de)
English (en)
Система дистанційного навчання ЧТЕІ ДТЕУ
Шлях сторінки
На головну
/
►
Курси
/
►
Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного...
/
►
Дистанційні курси
Категорії курсів:
Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логістики
Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логістики / Дистанційні курси
Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логістики / НМКД
Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логістики / ДЕК
Кафедра фінансів, обліку і оподаткування
Кафедра фінансів, обліку і оподаткування / Дистанційні курси
Кафедра фінансів, обліку і оподаткування / НМКД
Кафедра фінансів, обліку і оподаткування / ДЕК
Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу
Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу / Дистанційні курси
Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу / НМКД
Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу / ДЕК
Різне
Різне / Архів
Пошук курсів:
Сторінка:
1
2
3
(
Далі
)
Барна справа (073, 181, 241, 242 бакалавр)
Гігієна та санітарія (181 бакалавр)
Гігієна та санітарія (181 молодший бакалавр)
Готельна справа (073 молодший бакалавр)
Готельна справа (241 бакалавр)
Дизайн (181, 241 бакалавр)
Енологія (181, 241 бакалавр)
Етнічна кулінарія (073, 181, 241 бакалавр)
Інжиніринг будівель (181 бакалавр)
Інноваційні ресторанні технології (181 магістр)
Кондитерське та пекарське мистецтво (181 бакалавр)
Концепції і формати закладів ресторанного господарства, ресторанний креатив (181 магістр)
Методологія і організація наукових досліджень (181 бакалавр)
Оздоровче харчування (181 магістр)
Організація готельного бізнесу (241 бакалавр)
Організація ресторанного господарства (181 бакалавр)
Організація ресторанного господарства (181 молодший бакалавр)
Організація туризму (073 молодший бакалавр)
Організація туризму (241 бакалавр)
Практична підготовка 1 спеціальності 181 «Харчові технології»
Сторінка:
1
2
3
(
Далі
)