Zum Hauptinhalt
СДН ЧТЕІ ДТЕУ
Sie sind nicht angemeldet. (
Login
)
Deutsch (de)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de)
English (en)
Система дистанційного навчання ЧТЕІ ДТЕУ
Seitenpfad
Startseite
/
►
Kurse
/
►
Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного...
/
►
Дистанційні курси
Kursbereiche:
Умови вступу до ЧТЕІ ДТЕУ
Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логістики
Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логістики / Дистанційні курси
Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логістики / НМКД
Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логістики / ДЕК
Кафедра фінансів, обліку і оподаткування
Кафедра фінансів, обліку і оподаткування / Дистанційні курси
Кафедра фінансів, обліку і оподаткування / НМКД
Кафедра фінансів, обліку і оподаткування / ДЕК
Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу
Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу / Дистанційні курси
Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу / НМКД
Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу / ДЕК
Різне
Різне / Архів
Різне / Ділова документація
Різне / Система управління якістю
Різне / Персональні кабінети викладачів
Різне / Персональні кабінети викладачів / Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логістики
Різне / Персональні кабінети викладачів / Кафедра фінансів, обліку і оподаткування
Різне / Персональні кабінети викладачів / Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу
Kurse suchen:
Seite:
1
2
3
(
Weiter
)
Барна справа (073, 181, 241, 242 бакалавр)
Гігієна та санітарія (181 бакалавр)
Гігієна та санітарія (181 молодший бакалавр)
Готельна справа (073 молодший бакалавр)
Готельна справа (241 бакалавр)
Дизайн (181, 241 бакалавр)
Енологія (181, 241 бакалавр)
Етнічна кулінарія (181 бакалавр)
Інжиніринг будівель (181 бакалавр)
Інноваційні ресторанні технології (181 магістр)
КЗВ 10. Ресторанний сервіс
Кондитерське та пекарське мистецтво (181 бакалавр)
Концепції і формати закладів ресторанного господарства, ресторанний креатив (181 магістр)
Методологія і організація наукових досліджень (181 бакалавр)
Мікробіологія для харчових виробництв (181 бакалавр)
НАССР у закладах ресторанного господарства (181 магістр)
Оздоровче харчування (181 магістр)
Організація ресторанного бізнесу
Організація ресторанного господарства
Організація ресторанного господарства (181 бакалавр)
Seite:
1
2
3
(
Weiter
)