Перейти к основному содержанию
СДН ЧТЕІ ДТЕУ
Вы не вошли в систему (
Вход
)
Русский (ru)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de)
English (en)
Система дистанційного навчання ЧТЕІ ДТЕУ
Путь к странице
В начало
/
►
Курсы
/
►
Кафедра харчових технологій і готельно-ресторанног...
/
►
НМКД
Категории курсов:
Умови вступу до ЧТЕІ ДТЕУ
Кафедра менеджменту, маркетингу і логістики
Кафедра менеджменту, маркетингу і логістики / Дистанційні курси
Кафедра менеджменту, маркетингу і логістики / НМКД
Кафедра менеджменту, маркетингу і логістики / ДЕК
Кафедра фінансів, обліку і оподаткування
Кафедра фінансів, обліку і оподаткування / Дистанційні курси
Кафедра фінансів, обліку і оподаткування / НМКД
Кафедра фінансів, обліку і оподаткування / ДЕК
Кафедра харчових технологій і готельно-ресторанного сервісу
Кафедра харчових технологій і готельно-ресторанного сервісу / Дистанційні курси
Кафедра харчових технологій і готельно-ресторанного сервісу / НМКД
Кафедра харчових технологій і готельно-ресторанного сервісу / ДЕК
Різне
Різне / Архів
Різне / Ділова документація
Різне / Система управління якістю
Різне / Персональні кабінети викладачів
Різне / Персональні кабінети викладачів / Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логістики
Різне / Персональні кабінети викладачів / Кафедра фінансів, обліку і оподаткування
Різне / Персональні кабінети викладачів / Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу
Різне / Кваліфікаційні роботи
Різне / Кваліфікаційні роботи / Бакалавр
Різне / Кваліфікаційні роботи / Магістр
Поиск курса:
Страница:
1
2
3
(
Далее
)
НМКД Діджиталізація в закладах ресторанного господарства (G13 магістр)
НМКД Фуд-технології в ресторанному бізнесі (G13 магістр)
НМКД Інжиніринг закладів ресторанного господарства (G13 магістр)
НМКД Event-технології в туризмі (J2 бакалавр)
НМКД Курортна справа (J2 бакалавр)
НМКД Світовий туризм і готельне господарство (073 бакалавр)
НМКД Фуд-дизайн (181 бакалівр)
НМКД Барна справа (073, 181, 241, 242 бакалавр)
НМКД Гастрономічний туризм (181 бакалавр)
НМКД Гігієна та санітарія (181 бакалавр)
НМКД Енологія (181, 241 бакалавр)
НМКД Етнічна кулінарія (073, 181, 241 бакалавр)
НМКД Інженерна та комп’ютерна графіка
НМКД Інжиніринг будівель (181, 241 бакалавр)
НМКД Інноваційні ресторанні технології (181 магістр)
НМКД Інтелектуальна власність (051, 072, 071, 073, 075, 241 бакалавр)
НМКД Історія України та української культури (D1, D2, D3, D5, G13, J2 бакалавр)
НМКД Кейтеринг (181 бакалавр)
НМКД Кондитерське та пекарське мистецтво (181 бакалавр)
НМКД Концепції і формати закладів ресторанного господарства, ресторанний креатив (181-магістри)
Страница:
1
2
3
(
Далее
)