Перейти до головного вмісту
СДН ЧТЕІ ДТЕУ
Ви не пройшли ідентифікацію (
Вхід
)
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de)
English (en)
Система дистанційного навчання ЧТЕІ ДТЕУ
Шлях сторінки
На головну
/
►
Курси
/
►
Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного...
/
►
НМКД
Категорії курсів:
Умови вступу до ЧТЕІ ДТЕУ
Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логістики
Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логістики / Дистанційні курси
Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логістики / НМКД
Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логістики / ДЕК
Кафедра фінансів, обліку і оподаткування
Кафедра фінансів, обліку і оподаткування / Дистанційні курси
Кафедра фінансів, обліку і оподаткування / НМКД
Кафедра фінансів, обліку і оподаткування / ДЕК
Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу
Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу / Дистанційні курси
Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу / НМКД
Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу / ДЕК
Різне
Різне / Архів
Різне / Ділова документація
Різне / Система управління якістю
Різне / Персональні кабінети викладачів
Різне / Персональні кабінети викладачів / Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логістики
Різне / Персональні кабінети викладачів / Кафедра фінансів, обліку і оподаткування
Різне / Персональні кабінети викладачів / Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу
Пошук курсів:
Сторінка:
1
2
3
(
Далі
)
НМКД Барна справа (073, 181, 241, 242 бакалавр)
НМКД Гігієна та санітарія (181 бакалавр)
НМКД Дизайн (181, 241 бакалавр)
НМКД Енологія (181, 241 бакалавр)
НМКД Етнічна кулінарія (073, 181, 241 бакалавр)
НМКД Інжиніринг будівель (181, 241 бакалавр)
НМКД Інноваційні ресторанні технології (181 магістр)
НМКД Інтелектуальна власність (181, 241 бакалавр)
НМКД Історія України та української культури (051, 072, 073, 075, 181, 241 бакалавр)
НМКД Кондитерське та пекарське мистецтво (181 бакалавр)
НМКД Концепції і формати закладів ресторанного господарства, ресторанний креатив (181-магістри)
НМКД Культурна спадщина України (073 молодший бакалавр)
НМКД Культурно-пізнавальний туризм (242 бакалавр)
НМКД Методологія і організація наукових досліджень (181 бакалавр)
НМКД НАССР в закладах ресторанного господарства (181 магістр)
НМКД Оздоровче харчування (181 магістр)
НМКД Організація готельного бізнесу (241 бакалавр)
НМКД Організація ресторанного бізнесу (181 магістр)
НМКД Організація ресторанного господарства (181 бакалавр)
НМКД Організація ресторанного господарства (виробництво) (181 бакалавр)
Сторінка:
1
2
3
(
Далі
)