Перейти до головного вмісту
СДН ЧТЕІ ДТЕУ
Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
  • Українська ‎(uk)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎

Інформація про курс

Шлях сторінки
  • На головну / ►
  • Курси / ►
  • Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного... / ►
  • НМКД / ►
  • НМКД Гастрономічний туризм (181 бакалавр) / ►
  • Резюме

НМКД Гастрономічний туризм (181 бакалавр)

Доступ для гостя
  • Викладач: Гищук Роман Миколайович

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • СторінкаНормативні документи

    • ФорумНовини сайту

    • Курси

      • Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного...

        • Дистанційні курси

        • НМКД

          • НМКД Барна справа (073, 181, 241, 242 бакалавр)

          • НМКД Гастрономічний туризм (181 бакалавр)

            • Учасники

            • Загальне

            • Під час дистанційного навчання, або навчання у змі...

            • ТЕМА 1. ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ ЯК ОКРЕМИЙ ВИД ТУРИЗ...

            • Тема 2. ОСОБЛИВОСТІ СТРУКТУРНО-ПРОСТОРОВОЇ ОРГАНІЗ...

            • Тема 3. ОРГАНІЗАЦІЯ ГАСТРОНОМІЧНИХ ТУРІВ

            • Тема 4. ГЛОБАЛЬНІ ТРЕНДИ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ...

            • ТЕМА 5. РОЗВИТОК ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ

            • ТЕМА 6. НАЦІОНАЛЬНІ КУЛІНАРНІ ТРАДИЦІЇ У ГАСТРОНОМ...

            • ТЕМА 7. ПОТЕНЦІАЛ ТА РЕГІОНАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИ...

            • ТЕМА 8. РОЗВИТОК ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В АМЕРИЦІ

            • ТЕМА 9. ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ АЗІЇ

            • ТЕМА 10. ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ АФРИКИ, АВСТРАЛІЇ Т...

            • ТЕМА 11. ДОСВІД І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧ...

            • Підсумковий контроль

            • Зразок екзаменаційного білету

            • Зворотній зв'язок

          • НМКД Гігієна та санітарія (181 бакалавр)

          • НМКД Енологія (181, 241 бакалавр)

          • НМКД Етнічна кулінарія (073, 181, 241 бакалавр)

          • НМКД Інженерна та комп’ютерна графіка

          • НМКД Інжиніринг будівель (181, 241 бакалавр)

          • НМКД Інноваційні ресторанні технології (181 магістр)

          • НМКД Інтелектуальна власність (181, 241 бакалавр)

          • НМКД Історія України та української культури (051,...

          • НМКД Кейтеринг (181 бакалавр)

        • ДЕК

        • Інформаційний каталог вибіркових освітніх компонен...

        • ПРОФЕСІЙНА (СЕРТИФІКАТНА) ПРОГРАМА підвищення квал...

        • ПРОФЕСІЙНА (СЕРТИФІКАТНА) ПРОГРАМА підвищення квал...

      • Умови вступу до ЧТЕІ ДТЕУ

      • Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логі...

        • Дистанційні курси

        • НМКД

        • ДЕК

      • Кафедра фінансів, обліку і оподаткування

        • Дистанційні курси

        • НМКД

        • ДЕК

      • Різне

        • Архів

        • Ділова документація

        • Система управління якістю

        • Персональні кабінети викладачів

          • Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логі...

          • Кафедра фінансів, обліку і оподаткування

          • Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного...

        • Кваліфікаційні роботи

          • Бакалавр

          • Магістр

Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
НМКД ГастрТур