Skip to main content
СДН ЧТЕІ ДТЕУ
You are not logged in. (Log in)
  • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎

Course info

Page path
  • Home / ►
  • Courses / ►
  • Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного... / ►
  • Дистанційні курси / ►
  • Гастрономічний туризм (181 бакалавр) / ►
  • Summary

Гастрономічний туризм (181 бакалавр)

Guest access
  • Teacher: Роман Миколайович Гищук

Skip Navigation

Navigation

  • Home

    • PageНормативні документи

    • ForumНовини сайту

    • Courses

      • Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного...

        • Дистанційні курси

          • Барна справа (073, 181, 241, 242 бакалавр)

          • Гастрономічний туризм (181 бакалавр)

            • Participants

            • General

            • Під час дистанційного навчання, або навчання у змі...

            • ТЕМА 1. ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ ЯК ОКРЕМИЙ ВИД ТУРИЗ...

            • Тема 2. ОСОБЛИВОСТІ СТРУКТУРНО-ПРОСТОРОВОЇ ОРГАНІЗ...

            • Тема 3. ОРГАНІЗАЦІЯ ГАСТРОНОМІЧНИХ ТУРІВ

            • Тема 4. ГЛОБАЛЬНІ ТРЕНДИ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ...

            • ТЕМА 5. РОЗВИТОК ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ

            • ТЕМА 6. НАЦІОНАЛЬНІ КУЛІНАРНІ ТРАДИЦІЇ У ГАСТРОНОМ...

            • ТЕМА 7. ПОТЕНЦІАЛ ТА РЕГІОНАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИ...

            • ТЕМА 8. РОЗВИТОК ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В АМЕРИЦІ

            • ТЕМА 9. ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ АЗІЇ

            • ТЕМА 10. ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ АФРИКИ, АВСТРАЛІЇ Т...

            • ТЕМА 11. ДОСВІД І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧ...

            • Підсумковий контроль

            • Зразок екзаменаційного білету. Екзаменаційні білети

            • Зворотній зв'язок

          • Енологія (181, 241 бакалавр)

          • Етнічна кулінарія (181 бакалавр)

          • Інженерна та комп'ютерна графіка

          • Інжиніринг будівель (181 бакалавр)

          • КЗВ 10. Ресторанний сервіс

          • Кондитерське та пекарське мистецтво (181 бакалавр)

          • Концепції і формати закладів ресторанного господар...

          • Мікробіологія для харчових виробництв (181 бакалавр)

          • НАССР у закладах ресторанного господарства (181 ма...

        • НМКД

        • ДЕК

        • Інформаційний каталог вибіркових освітніх компонен...

        • ПРОФЕСІЙНА (СЕРТИФІКАТНА) ПРОГРАМА підвищення квал...

        • ПРОФЕСІЙНА (СЕРТИФІКАТНА) ПРОГРАМА підвищення квал...

      • Умови вступу до ЧТЕІ ДТЕУ

      • Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логі...

        • Дистанційні курси

        • НМКД

        • ДЕК

      • Кафедра фінансів, обліку і оподаткування

        • Дистанційні курси

        • НМКД

        • ДЕК

      • Різне

        • Архів

        • Ділова документація

        • Система управління якістю

        • Персональні кабінети викладачів

          • Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логі...

          • Кафедра фінансів, обліку і оподаткування

          • Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного...

        • Кваліфікаційні роботи

          • Бакалавр

          • Магістр

You are not logged in. (Log in)
ГастрТур