Перейти до головного вмісту
СДН ЧТЕІ ДТЕУ
Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
  • Українська ‎(uk)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎

Інформація про курс

Шлях сторінки
  • На головну / ►
  • Курси / ►
  • Кафедра харчових технологій і готельно-ресторанног... / ►
  • НМКД / ►
  • НМКД Фуд-дизайн (181 бакалівр) / ►
  • Резюме

НМКД Фуд-дизайн (181 бакалівр)

Доступ для гостя
  • Викладач: Марусяк Тетяна Михайлівна

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • СторінкаНормативні документи

    • ФорумНовини сайту

    • Курси

      • Кафедра харчових технологій і готельно-ресторанног...

        • Дистанційні курси

        • НМКД

          • НМКД Діджиталізація в закладах ресторанного господ...

          • НМКД Фуд-технології в ресторанному бізнесі (G13 ма...

          • НМКД Інжиніринг закладів ресторанного господарства...

          • НМКД Event-технології в туризмі (J2 бакалавр)

          • НМКД Курортна справа (J2 бакалавр)

          • НМКД Світовий туризм і готельне господарство (073 ...

          • НМКД Фуд-дизайн (181 бакалівр)

            • Учасники

            • Загальне

            • Секція 1

            • ТЕМА 1. ФУД-ДИЗАЙН ЯК МИСТЕЦТВО ТА НАУКА: ІСТОРІЯ ...

            • ТЕМА 2. ПСИХОЛОГІЯ КОЛЬОРУ ТА ФОРМИ У ПОДАЧІ СТРАВ

            • ТЕМА 3. КОМПОЗИЦІЯ В ГАСТРОНОМІЇ: ПРАВИЛА БАЛАНСУ,...

            • ТЕМА 4. СТИЛЬОВІ НАПРЯМКИ У ФУД-ДИЗАЙНІ (МІНІМАЛІЗ...

            • ТЕМА 5. ВИКОРИСТАННЯ ТЕКСТУРИ ТА СТРУКТУРИ У ФОРМУ...

            • ТЕМА 6. ФУД-СКУЛЬПТУРА: РІЗБЛЕННЯ ПО ОВОЧАХ І ФРУК...

            • ТЕМА 7. ІННОВАЦІЇ У ФУД-ДИЗАЙНІ: ЗD-ДРУК ЇЖІ ТА МО...

            • ТЕМА 8. ФУД-ДИЗАЙН ТА НАЦІОНАЛЬНІ ТРАДИЦІЇ ПОДАЧІ ...

          • НМКД Барна справа (073, 181, 241, 242 бакалавр)

          • НМКД Гастрономічний туризм (181 бакалавр)

          • НМКД Гігієна та санітарія (181 бакалавр)

          • НМКД Енологія (181, 241 бакалавр)

        • ДЕК

        • Інформаційний каталог вибіркових освітніх компонен...

        • ПРОФЕСІЙНА (СЕРТИФІКАТНА) ПРОГРАМА підвищення квал...

        • ПРОФЕСІЙНА (СЕРТИФІКАТНА) ПРОГРАМА підвищення квал...

      • Умови вступу до ЧТЕІ ДТЕУ

      • Кафедра менеджменту, маркетингу і логістики

        • Дистанційні курси

        • НМКД

        • ДЕК

      • Кафедра фінансів, обліку і оподаткування

        • Дистанційні курси

        • НМКД

        • ДЕК

      • Різне

        • Архів

        • Ділова документація

        • Система управління якістю

        • Персональні кабінети викладачів

          • Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логі...

          • Кафедра фінансів, обліку і оподаткування

          • Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного...

        • Кваліфікаційні роботи

          • Бакалавр

          • Магістр

Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
НМКД ФД