Перейти к основному содержанию
СДН ЧТЕІ ДТЕУ
Вы не вошли в систему (Вход)
  • Русский ‎(ru)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎

Информация о курсе

Путь к странице
  • В начало / ►
  • Курсы / ►
  • Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного... / ►
  • Дистанційні курси / ►
  • Енологія (181, 241 бакалавр) / ►
  • Описание

Енологія (181, 241 бакалавр)

  • Учитель: Тетяна Миколаївна Брикова
  • Учитель: Каріна Вікторівна Паламарек
  • Учитель: Ольга Леонідівна Романовська

Пропустить Навигация

Навигация

  • В начало

    • СтраницаНормативні документи

    • ФорумНовини сайту

    • Курсы

      • Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного...

        • Дистанційні курси

          • Барна справа (073, 181, 241, 242 бакалавр)

          • Гастрономічний туризм (181 бакалавр)

          • Енологія (181, 241 бакалавр)

          • Етнічна кулінарія (181 бакалавр)

          • Інженерна та комп'ютерна графіка

          • Інжиніринг будівель (181 бакалавр)

          • КЗВ 10. Ресторанний сервіс

          • Кондитерське та пекарське мистецтво (181 бакалавр)

          • Концепції і формати закладів ресторанного господар...

          • Мікробіологія для харчових виробництв (181 бакалавр)

          • НАССР у закладах ресторанного господарства (181 ма...

        • НМКД

        • ДЕК

        • Інформаційний каталог вибіркових освітніх компонен...

        • ПРОФЕСІЙНА (СЕРТИФІКАТНА) ПРОГРАМА підвищення квал...

        • ПРОФЕСІЙНА (СЕРТИФІКАТНА) ПРОГРАМА підвищення квал...

      • Умови вступу до ЧТЕІ ДТЕУ

      • Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логі...

        • Дистанційні курси

        • НМКД

        • ДЕК

      • Кафедра фінансів, обліку і оподаткування

        • Дистанційні курси

        • НМКД

        • ДЕК

      • Різне

        • Архів

        • Ділова документація

        • Система управління якістю

        • Персональні кабінети викладачів

          • Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логі...

          • Кафедра фінансів, обліку і оподаткування

          • Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного...

        • Кваліфікаційні роботи

          • Бакалавр

          • Магістр

Вы не вошли в систему (Вход)
Ен