Перейти до головного вмісту
СДН ЧТЕІ ДТЕУ
Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
  • Українська ‎(uk)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎

Інформація про курс

Шлях сторінки
  • На головну / ►
  • Курси / ►
  • Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного... / ►
  • Дистанційні курси / ►
  • Концепції і формати закладів ресторанного господар... / ►
  • Резюме

Концепції і формати закладів ресторанного господарства, ресторанний креатив (181 магістр)

  • Викладач: Данилюк Інна Петрівна
  • Викладач: Паламарек Каріна Вікторівна

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • СторінкаНормативні документи

    • ФорумНовини сайту

    • Курси

      • Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного...

        • Дистанційні курси

          • Барна справа (073, 181, 241, 242 бакалавр)

          • Гастрономічний туризм (181 бакалавр)

          • Енологія (181, 241 бакалавр)

          • Етнічна кулінарія (181 бакалавр)

          • Інженерна та комп'ютерна графіка

          • Інжиніринг будівель (181 бакалавр)

          • КЗВ 10. Ресторанний сервіс

          • Кондитерське та пекарське мистецтво (181 бакалавр)

          • Концепції і формати закладів ресторанного господар...

          • Мікробіологія для харчових виробництв (181 бакалавр)

          • НАССР у закладах ресторанного господарства (181 ма...

        • НМКД

        • ДЕК

        • Інформаційний каталог вибіркових освітніх компонен...

        • ПРОФЕСІЙНА (СЕРТИФІКАТНА) ПРОГРАМА підвищення квал...

        • ПРОФЕСІЙНА (СЕРТИФІКАТНА) ПРОГРАМА підвищення квал...

      • Умови вступу до ЧТЕІ ДТЕУ

      • Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логі...

        • Дистанційні курси

        • НМКД

        • ДЕК

      • Кафедра фінансів, обліку і оподаткування

        • Дистанційні курси

        • НМКД

        • ДЕК

      • Різне

        • Архів

        • Ділова документація

        • Система управління якістю

        • Персональні кабінети викладачів

          • Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логі...

          • Кафедра фінансів, обліку і оподаткування

          • Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного...

        • Кваліфікаційні роботи

          • Бакалавр

          • Магістр

Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
КФЗРГРК